Siirry sisältöön

Palvelut

Teollisuuden kunnossapito

ABP-Service Oy tekee huoltoa, seurantaa ja kunnossapitoa eri teollisuuden alojen yrityksille. Tarjoamme yksittäisiä huoltopalveluja sekä pitkäaikaisia kunnossapitosopimuksia.

Luomme jokaiselle kunnossapitoasiakkaallemme räätälöidyn huoltosopimuksen, johon sisällytetään eri palveluita yrityksen omien ja alan vaatimusten mukaan. Meiltä voi saada esimerkiksi päivystävän huoltotiimin hälytyksestä paikalle sopimuksen mukaan.

Kunnossapitopalvelu huoltaa ja ylläpitää teollisuuslaitteistoja ja pyrkii ennaltaehkäisemään tuotantohäiriöitä ja vikoja. Palveluumme kuuluvat muun muassa paineastioiden käyttöönotto ja käytön valvonta sekä apupäivitykset. Kunnossapitosopimus tuo yrityksen toimintaan kustannustehokkuutta, kun vältytään kalliilta korjaustoimenpiteiltä ja pitkiltä huoltoseisokeilta.

Hoidamme vuosihuollot, selvitämme ja ratkaisemme akuutit vikatilat sekä varmistamme laitteiden toimivuuden ympäri vuoden!

Voimalaitostekniikka

Olemme erikoistuneet voimalaitostekniikan kunnossapitoon, käyttöön ja käytönvalvontaan. Hoidamme järjestelmien apupäivitykset ja tarvittavat kausittaiset huollot muiden toimenpiteiden ohella.